سه شنبه ۹ مهر ۱۳۹۸

سرویس : استان ها

عکاس :سید موسی قیم موسوی/خوزستان

آژانس عکس همشهری

برداشت خرمای برحی از نخلستان شهرستان کارون

در نخلستان‌های استان خوزستان خرماهای متنوعی از جمله برحی، بریم، استعمران، زاهدی، گنطار، اشگر، حلاوی، خضراوی، انگشتان عروس، دیری، خصاب، جوزی، هدل، بلیانی و چندین نوع دیگر وجود دارد. این محصولات به سه صورت قابل برداشت است: «خارک» که مقداری سفت بوده و به رنگ‌های زرد یا قرمز وجود دارد. «رطب» که حالت رسیده و نرم‌شده خارک و بسیار نرم بوده و فقط برای مدت کوتاهی قابل نگهداری است. «خرما» که محصول نهایی نخل است. خرما برای مدت طولانیُ حتی تا بیش از یک سال قابل نگهداری است.