شنبه ۴ آذر ۱۳۹۶

سرویس : زیست بوم

عکاس :سعید قاسمی / اردبیل

آژانس عکس همشهری

فطیر محلی مشگین شهر

از جمله غذاهای محلی مشگین شهر که طرفداران زیادی دارد نان فطیر مشگین شهر می باشد بطوریکه هر گردشگری که از پل معلق مشگین شهردیدن می کند حتما از باخودش نان فطیر سوغات می برد.

فطیر سنتی مشگین شهر از شیر، آرد تخم مرغ ،کره ،شکر،نمک پودرخمیرترش،زردچوبه استفاده می شود حتی نوعی ازفطیر به نام ایشدی فطیر با مواد مختلفی از جمله سبزیجات پر می شود.معروفیت نان فطیرعلاوه برپختن درتنورهای محلی ماندن ۱۲ ساعته خمیر به حال خود می باشد .بطوریکه زنان بعد از آماده کردن وافزودن موادبه خمیر حتما باید ۱۲ ساعت سرپوشیده نگه دارند تا خمیر کاملا خودش را بگیرد.مسئولان مشگین شهر درحال آماده کردن مقدمات برای ثبت ملی این نان محلی می باشند.